|
Ви пробачте всі,хто любить,
Просто серцю дійсно не накажеш,
Воно віддане тому,який погубить
І,навіть,рану йодом не замаже.
Пробачте,що жорстока була з вами,
просто так навчило вже життя,
Моя душа колекціонує шрами,
Пробачте,що я зовсім не така:
Не та,у яку можна закохатись,
Не та,що 90-60-90,
Коли болить - я навчилась посміхатись,
Коли люблю,то мовчки просто.
І я не та,що шукає ідеали,
Просто не всі можуть душу зачіпити,
Я вмію змінюватися,щоб ви знали,
Я вмію людей щасливими робити.
Якщо хочеш - можу і по клубах не
ходити,
Якщо треба - лише з друзями гуляти,
Просто потрібен той,який зуміє полюбити,
А не лише круто права мені качати.
Зі мною важко,я не ідеальна.
І,так,не вмію навіть борщ варити,
Я просто не стандарт,і як би не банально:
\"Я вмію дійсно по-справжньому любити.\"
ID:
489426
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 31.03.2014 19:23:46
© дата внесення змiн: 31.03.2014 19:23:46
автор: ColdSoul22
Вкажіть причину вашої скарги
|