Мене для гордості ростила
І бути прикладом навчила.
Для брата,друзів для сім*ї
Тобі я вдячна за ці дні.
Ти завжди мудро мене вчиш
І дариш всю свою турботу.
Ночами часто ти не спиш,
Бо дбаєш про свою"мальоту"
І якби важко не було
Ти мене завжди зрозумієш.
Подариш ніжність та тепло
І своїм серденьком зігрієш.
Ти сльози витреш,як болить
Та прийдеш знов на допомогу.
В біді не кинеш Ти мене
Проявиш знов свою турботу.
Твій труд важкий,та Ти змогла,
І дочку гарно Ти зростила.
Тобі подякувати час -
Моя Матусю Ти красива.
Тож дякую Тобі я за життя,
І дякую Тобі я за турботу.
Для мене Ти така одна
Тебе завжди буду любити!
27.03.2014