Ти не плач, маленька,
Не лий сліз, дурненька,
Заспокойсь, душа моя,
В тебе завжди буду Я.
Я єдиний тебе любить,
Зрозуміє й приголубить,
Я завжди тебе розрадить,
Я дурного не порадить,
І у випадку біди -
Перш за все до Я іди.
Ти не бійся, Я не зрадить
І у тебе не нагадить,
Тільки ти запам'ятай:
Себе Я лиш відкривай!