Відчули суки нашу душу?
Булі звитяги з ким кували?
Не брата –гопника ,я бити мушу……
Зазначте,- ми ще не стріляли……..
Повзете захищати своїх?
Хто жив і гадив в нашім домі?
То вже і заберете вбогих,
З собою в Пекло мов в Содомі.
Лиш пити і волать «Рассея»,
В крові у вас кацапське тирло,
Війна й водяра –панацея,
Життя в калюжі – це Рашидло.
Без нас ви ще не воювали,
Урал,Сибір, Далекий схід,
Ми все на блюдце вам поклали,
Чи вже забули родовід?
То не гарцуйте, нападайте,
І буде все у три єтапа,
Ваш напад, трохи помахайте,
Удар від нас – і долу капа…………..
А.Круп