Все минає так швидко
і на душі стає так бридко,
ніхто твій біль не відчує,
ніщо, здається, не врятує.
І ти більше не йдеш вперед,
нікого немає серед,
ти не віриш, ти здаєшся,
ти вже ніколи не повернешся.
Сьогодні всі мрії позаду,
і ти не можеш дати собі раду,
тепер немає сенсу,
ти - жертва декаденсу.
Життя твоє - даремне,
і в душі твоїй - щось темне,
твій розум тобі не належить,
і це тебе більше не бентежить.
Для тебе немає надії,
опущені завше твої вії,
ця темрява тебе не змінила,
вона тебе без залишку з'їла.
Ти - ніхто, ти не існуєш,
не живеш, не бунтуєш,
твоє тіло ще не знає,
але тебе вже немає.