Я тільки очі догори,
А небо бачить не судилось,
Воно мені колись наснилось,
Та сон той втік в Тартарар́и.
.
Я тільки зорі відшукати,
Та споглядать дано підлогу,
Таку брудну, таку убогу,
Поки нема куди тікати.
.
Я тільки ручку до руки -
Папір горить і стіл палає,
Ні слова на листі немає,
Кудись біжать усі думки...