Усіх поетів не злічити,
Словесних мастерів буття,
Всі радять як у світі жити,
Від скиглення Шевченка,
До мужнього Франка...
Філософи і тугомислі,
Нав*язувань свої ідей!
Хотів би з Вами я зустрітись!
І на рахунок сьогодень!
Де невмируче ваше слово!
Для когось виросло зерном!
Та не для ваших видумок безумних!
Не для поетів, марнослов!
Написани всі ваші варші?
А для народу- баранов!
І відзеркалень ваших душей?
Для мене ви лише як всі...
І хто з більшість вас писали
Пішли рядки , під три чорти
Для москалів,що вже усюди
Хто їх читав....і сприйняв їх?
Коли те все що писали...
Не для народу,для себе!
Неначе авторів прославить....
І для осмисленняе ідей...
Не зовсім я щоб ніби критик
Я думаю про Вас лише як я!
Хотів би вас лише побачить!
Без скиглення і без ниття.....
Мені байдуже хто шо подумає за цей вірш..я визказав як ніхто свою щиру думку.....17.03.2014!
Борисенко.а