Розірвеш мій мозок на мікро-частинки
Всиплеш спогадів тобою отруєних
Це вище ніж засузір'я
Плавити нігті і вдихати зупинки
Цього разу просто не перемріяти
Вищипуєш волю-пір'я
Я чергова безбарвна недо футболка
Краду сяйво твоєї шкіри шалено
Заздрять зірки опівнічні
Розірвеш мене і на смітник, я згідна
Віршувати цим болем недо-поеми
Тобі бути кольором сірим