Біль - це не чотири букви,
Біль - це страшенні муки,
Біль - океани сліз.....,
Біль - це мука, яку здолати не вдається,
Біль - це важче ніж здається...,
Біль - це серце рветься від біди..,
Біль - має яд розлуки,
Вона зв'язує руки....,
Біль - це відкрита рана, яка ламає і вбиває...
З'їдає, ріже і пече...,
Вбиваю я її, а вона живе, ...
Чи можна біль здолати...?
Де сили взяти...?
Як далі жити?
Не можу, я нічим біль розлуки вбити....
Дай Боже сили з БОЛЕМ жити...!!!!!!!!!!!!!
Біль - це темна ніч на самоті,
Біль, вона живе в моїй душі...
Біль - вона є глибша океану,
Вона є ширше неба.....
Біль - вона навчила цінувати дні без сліз..
Вона навчила, як не треба більш чинити...
Біль - вона мене не вбила, а лиш сильнішою зробила!!!!
Біль водить дорогами, в тумані горя..
Тримає в рабстві самоти, сльозами рясно омиває...
Вона не йде з ранковим туманом...
Вона вбиває час в сльозах..
Тримає міцно у своїх руках..
Біль її я відчувала....!!!!!!!!!!Вона навчила цінувати те, що важко нам найти..
І легко втратити в житті..
Лиш біль, вона навчить нас цінувати, здоров'я, щастя та любов
Біль є в кожного в житті..
Вона є подруга біди...!!!!!!!!!