Під мирним небом,в мирний час
На що чекає кожен з нас?
Ні,не війни. Вагомих змін,
Щоб остаточно із колін
Піднятись і піти в майбутнє,
Де зло і плач вже не присутні.
Не хочу крові,болі,хочу волі!
Я хочу жити в мирі та любові.
Кричу до вас, не чуєте?
Напевно,з мене ви жартуєте...
Ні,не слабка,а просто остогидло,
Я-віроломна, а не бидло.
Якщо так любиш,відпусти.
І повернутись більше не проси.
Лиш мрію бачити мрійливі мирні сни,
Де усміхаються мої живі сини.
Пробач,якщо тебе я ображаю,
Та зла нікому не бажаю.
Кричу ж до тебе, зупинись!
Іди додому, схаменись...
Весна-не час для стрілянини,
А час для щастя,щоб щоднини
По правді жити й просто не боятись,
Що завтра може лихо статись.