|
Як хочеться в холодний зимній
вечір
Загріти комусь другу кружку чаю.
Схиливши голову йому на плечі,
Почути ніжне:"Я тебе кохаю".
І загорнувшись в тепле покривало,
Дивитися на білосніжний сніг в
вікні...
Мені цього завжди не вистачало,
Коли бувала я на самоті.
Хотілося мені тоді якогось дива,
Простих і ніжних,щиросердечних
слів,
Відчути,що я з ним стаю щаслива
Після стількох пустих самотніх
днів .
Як хочеться,хоч іноді,відчути
ласку,
Підтримку з боку мужньої руки.
Як хочеться,хоч іноді,попасти в
казку
І вірити,що справді,ЩАСТЯ є...
Я мрію часом біля каміна сісти
І разом з ним подумати про все.
Вставати разом,разом їсти,
Дивитися,як в ліжко каву він несе.
Хіба це не приємно буде?
Коли всміхаючись,він грається з
дітьми,
Коли про дату нашу не забуде.
І в цілім світі - тільки ми.
Коли приходиш стомлена з роботи
І бачиш теплу вечерю на столі.
Де навпіл ділимо разом турботи.
І в цілім світі - ми одні.
І разом засинаємо в обіймах,
Накрившись з головою
покривалом.
Дарує квіти часто,як у фільмах.
Мені цього завжди не вистачало
...
...До друзів разом ходимо на
свято,
З ним раджуся,що краще де
купити.
А планів спільних як у нас багато!
Ще безліч маємо разом зробити.
Збудувати дім,і сад там посадити,
Побільше в нашім домі діточок,
Навчити їх,як правильно усе
робити,
"Для чого ми живем? І хто для нас є Бог?"
Як хочеться створити з ним сім'ю,
Щоб було все назавжди і до гробу,
Любить мене і я його люблю...
А МОЖНА це життя хоча б на
пробу?
Хоч на хвилинку дайте щастя це
відчути,
Відчути,що потрібна назавжди,
А потім в щасті дайте потонути
І більш не витягайте із води...
Як хочеться спокійного фіналу,
Коли сидиш з ним,вам 80-ть...
Нарешті щастя вже і вас спіткало
І по саду дорослі правнуки біжать.
Як хочеться такого!Завжди мрію...
Зустріти разом з ним щасливу
старість.
Я точно знаю - ми зумієм
Усе це втілити в свою реальність!!!
ID:
485529
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 13.03.2014 21:54:37
© дата внесення змiн: 13.03.2014 21:54:37
автор: ColdSoul22
Вкажіть причину вашої скарги
|