Давай, втечи, забудь мене,
нехай усе буде, як було,
Забудь, і так усе мине,
і я збрешу, що теж забула.
Давай, скажи, що ти кохав,
Я зроблю вигляд, що не знала,
Усе забудь, що пам'ятав,
І я збрешу, що теж кохала.
Давай, піди, усе скінчилось,
Повір, що я тобі не та,
Не та яка б тебе любила,
Я полюбити не змогла..
Піди… пробач, я не хотіла ,
Колись закінчиться любов,
Прости мене, що не зуміла,
Й тепер розрушила все знов.
Давай, втечи, забудь мене,
Я б зникла, вітром промайнула,
Забудь, і так любов мине,
І я збрешу, що теж забула.
ID:
482868
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 01.03.2014 23:00:58
© дата внесення змiн: 01.03.2014 23:00:58
автор: Lonely
Вкажіть причину вашої скарги
|