В цьому світі грішному скільки є біди,
Скільки скаламучено чистої води
А Бог на всіх нас споглядає, Він всі думки та вчинки знає..
Господь всіх любить всіх прощає…
Він нас загартовує, навчає..
І мудрість в серце нам вливає…
Зі слова Божого читаю…
Хто страху Божого немає, його і лихо не минає..
Отож задумаємося всі, як ми живемо!!!?????
Чи в святості, а чи в гріху???
З яких джерел ми воду п'єм????
Для кого в світі ми живемо???
Чи чисті наші є думки???
Чи ми досягнемо мети???
Давайте ми повірим своє життя!!
Якою відповідь буде твоя???
Давайте в святості ми будемо жити!!!
І з чистого джерельця воду пити!!!
Всім серцем Господу служити!!!
Щоб ми могли любов'ю горіти, а не тліти…
Відкиньмо грішні всі думки і ми досягнемо мети…!!!!!!!!!!!!!!!!