Мої батьки, вони даровані тобою Боже!
Немає в світі скарбу більше, ніж батьки!
Вони - упора у житті!
Батьки - моя потіха!
Вони - бережуть мене від лиха!
Батьки турботою мене вкривають
Вони за мене, в тебе Боже,про щастя благають!
Батьки несуть молитві щирі!
Вони тримають мої крила!
Вони мене зростили!
Вони і мудрості навчили!
Батьки - є ангели мої!
Тебе мій Боже я благаю!!!!!!!
Даруй їм довге і щасливе життя!
Вони ж моя утіха у біді!
Батьки - найбільше щастя у житі!
За них мій Бог, благала і благаю небо!
Дай щастя їм!!!!І більшого не треба!
Дай Боже в мирі старість,їм зустріти!
Дай Боже в любові дітей, їм прожити!
Дай Ісусе своєї благодаті!
Щоб батьки були щасливі та здорові в хаті!
ID: 482310