До - поможи мені!!!Так важко це сказати!
До - поможи мені!!!Так важко прокричати!
До - поможи мені!!!У ближнього в очах, ще важче прочитати!
До - поможи мені!!!Прийди! Почуй!
Візьми мій біль на себе!До - поможи мені, благаю тебе!
До - поможи мені, піти від горя і біди!
До - поможи мені поможи,сховатись від печалі болі!
До - поможи повірити тобі!
До - поможи мені, іти в житті!
До - поможи мені, нести слова, слова тепла та миру!
До - поможи мені в важку хвилину!
До - поможи мені, триматись у негоду!
До - поможи мені, любити і радіти!
До - поможи мені, у цьому світі жити!
Я встану сміло із тобою, бо знаю я що, ти зі мною!
До - поможи мені, не захитатись!
До - поможи мені, триматись!
До - поможи мені і я тобі до - поможу!
До - поможи мені - прошу!!!!