Коли стане нестерпно важко
Душу тисне гора каміння
То лавина порад невчасна –
Серце сприйме лиш розуміння!
Розуміння, що в дану хвилину
Необхідно лиш тепле слово,
Не лукаве, що все оправдає
Ради «дружби» не бачачи злого –
Така добрість у бездну штовхає.
Можна навіть і відшмагати!
Але потім, як буде сила
У людини все це сприйняти.
А інакше весь світ, як могила,
Обливається серце кров’ю –
Не лікують душу порадами,
Тільки щирим теплом, любов’ю …