Я відчуваю запах твого тіла коли ти за сотню кілометрів
Тобі начхати що ніздрі вже болять від твого одеколону
Мій алкоголізм випиває у день по декілька чогось там літрів
Я знаю таємницю нікому не відому
Я навіть коліна оббивала об твої тернисті пороги
Ти не те що не відкрив ти натравив на мене собаку
Та ще горітиме свічка, доки
У моєму серці психічна кімната
Ти не дивився в мої очі навіть коли я мовчки на колінах просила
уявляла твою кароокість і це мене будило без будильника зранку
Як Єва за день з тобою під вінцем своїм життям би заплатила
Але б не стала сотою з коханок