Сонце врятує тебе від себе
Воно тебе вибавить, ким ти б не був.
Бо сонцю так байдуже що тобі треба
І що ти нарешті відчув.
Навчився сумувати за світлим минулим.
за тим, що (дурний) не цінував
За посмішкою, очима, устами
Які ти так і не поцілував.
Тепер ти розбитий на друзки
і мертвий.
Тепер ти чужий, десь там, у собі
Тепер ти сумуєш і плачеш.відверто
І всі (крім сонця) для тебе — пусті.