Я не буду більше
Тут ніде й ніколи,
Буду десь щось інше,
Безтілесно-голе.
Буду щось незнане,
Десь у невідомім,
Зовсім щось неждане
В неземному домі.
Там не буду мати
Діток і дружини,
Там їх не впізнати,
Бо нема людини.
Завдання там інші,
Досі не відомі,
Там усі безгрішні
В безтілесній комі.
Хочу тут побути,
Плакать і сміяться,
Соловейка чути
Та любить й кохаться.
Не спішу покинуть
Світ земний зелений,
Не спішу полинуть
В неземний, непевний.
15.08.01.