Волі й степу син,
Козацький кінь,
З вітром змін на краще
На широкий наш Майдан
Нам на поміч скаче.
Має він щасливу вдачу
Рятувати від кайдан,
Люд з неволі визволяти.
Здатен він й лани орати
Вміє він і воювати -
Рідну землю захищати,
Лицарів відважних
На собі в бою носити
Й ворогів підступних
Підковою чавити.
Ось наш кінь вже на Майдані
З новим роком нас вітає,
Гуртуватись закликає,
Й перемогу в цьому році
Правді провіщає
2014