Привіт,
нарешті,
зустрілись.
Ти сумувала чи ні?
Я затамувавши погляд,
малював тебе на вікні...
З ким зустрічаєш ранок?
хто сниться вночі?
ти будеш моїм першим світанком,
який збережу,
далеко
в душі...
Привіт,
ти пробач,
(всі мої гріхи.)
Я затамувавши погляд,
малював тебе,
на вікні.