Тихо проходять весни,
зими, за ними проходять роки,
багатство вимірюють магазини,
а життя наше - пройдені шляхи.
Час від часу, п'яні вечірки,
щоб забути себе і усе,
бо проходять роки і століття,
а проблеми лишаються ще.
І як дивно, вони однакові,
що в дорослих, що у дітей,
кохання вимірюємо згадками,
несучи їх з дня у день.
І вже звикли писати востаннє,
прості і вагомі слова,
я все одно за тобою скучатиму,
мов зірваний пелюсток весни,
котрому ще рости і цвісти.
Збірка віршів "Кардіограма душі"
http://vk.com/writersvitolyub