День 7
Ранок.
Також хотілося б стати одним із героїв якогось романтичного фільму, певний час страждати, потім ледь не померти, закінчити життя вдало : з дружиною, будинком в Швейцарії, з величезними рахунками в банках.
Все це дійсно круто, цікаво, але...
Минула банальна ніч поета, декілька нових віршів, маленькі замальовки до нового оповідання, десяток думок про тебе, кілька годинний сон - подарував прогулянку біля моря.
Важко привести себе до тями, після всього цього.
Часом, навіть думаю :
"Блін, краще б я був якимось олігархом чи депутатом", - але ні.
Вся ця брудна матерія має обмеження в часі.
Поезія - вічна.