Просто давайте триматися за руки,
Коли вони б'ють по наших серцях.
Ми ж українці й ми україночки,
Волю триматимемо в кулаках.
Просто давайте бути свідомими,
Наших братів вони нищать.Болить
серце за цими очима знайомими,
Що в них вогонь згас і вже не горить...