Ти прокинулась в його обіймах.
а в душі твоїй пустота.
Він не той, кого ти хотіла,
та і ти для нього - не та.
Він прокинеться так невчасно,
і скаже зовсім не то.
І поки лампа в очах гасне,
ти надіватимеш уже пальто.
А потім мовчки, дивлячись в очі.
ти промовиш йому "Пробач".
"Ти нічим мене не образив", - шепоче,
... просто захотілось піти, як бач".
Він мовчки подивиться вдаль,
зрозуміє все без зітхання.
Так буває в житті, на жаль,
коли зустрінеться не кохання!