77
Пройшло Різдво, чи не передостаннє,
Що вписане у свій ще календар,
Початий з Вифлеємової стайні,
Де народився нам Спаситель–дар.
Ось скоро люди будуть одностайні,
Приймаючи антихристовий дар,
Що вийде з фармазонської друкарні,
Як новоерний „вічний“ календар.
Але даремно фармазон зрадіє,
Як попередник Ленін–комісар, –
Що змів з землі і ніби вже не діє
Христова Правда, віри в Нього дар,
Бо це скінчиться, як і та затія,
Коли возніс він бабу на вівтар.