рукава ще нижче,
шапку на очі,
ні чути ні бачити
серце не хоче
ті ночі,
коли говорили і просто мовчали,
на небо дивились і вірші читали,
співали пісні й об'їдались тортами
і разом хотіли бути роками.
ті ночі і дні,
що забути не в силі,
що навіть у сні так хвилюють донині.
ті ночі і дні,
що тепер лиш страждання
й букет на вікні -
не більш ніж вітання.
ті ночі, що не забудеш ніколи.
хотіла б - та ні
лиш не ти
й не сьогодні.