в касетних платівках та стрічках суміжності дії,
в сповільненій зйомці розкрито чужий саботаж,
зависли прямі, розкрадені, нестримні ефіри
тепер не до світла: навколо новий антураж.
вже зацвіли канони, роздерто наскрізь релізи,
сценарії з крихт, написані для розбурених мас,
не чекай, спаковуй стареньку валізу,
ідея живе, ось настав вже нарешті наш час.