прости мені,
я знаю, надто пізно...
усе слова. ненавиджу слова!
без тебе сумно і до болю слізно.
іще був поряд, а тепер нема...
тепер зі мною тільки ніч холодна.
і я не сплю. ти також десь не спиш.
і тільки сльози падають в безодню.
та я чекатиму, поки ти прилетиш.
між нами біль, провина і мовчання.
хоч я земна, і я не маю крил,
я так хотіла всі твої страждання
на себе взяти й обернути в пил.
але я все ще хочу бути поряд.
поряд з тобою, поки світ стоїть.
ділити мить у радості і горі,
і ве й без слів навчитись розуміть...