Не говори нікому про мене,
Не говори нікому про нас.
Хай знає тільки небо,
Як я тебе чекаю в цей час.
Хіба тобі подрібні докази?
Моя усмішка - ось тобі один!
А публічні покази,
То даремна трата хвилин.
Подивись у мої очі,
Вони ще ніколи тобі не збрехали.
А якщо ти ще доказів хочеш,
То доторкнися вустами.
Доторкнися руками плечей,
Проведи ніжно рукою по талії.
Мурашки по шкірі - ось твій трофей.
Це Всесвіт нашої реалії.
21.12.2013