Ти дівчина із іншої планети,
Планети моїх мрій і сподівань.
Та я, на жаль, не знаю досі де ти,
Весь світ - це таємниці і секрети.
Хоч зіркою із неба, прошу тебе, поглянь!
Ти дівчина із іншої картини:
Пожовкле листя, осінь, зорепад;
Там в синім небі плавають дельфіни,
В зимовий вечір гріють нас каміни,
І за вікном шепоче водоспад.
Ти дівчина із іншої поеми -
Таких віршів ніхто ще не читав!
На нас життя розвішає емблеми,
Самі собою з'являться проблеми...
До них, здається, цілу вічність спав.
Ти дівчина із потяга "кохання",
Ти - та, що полонила мої сни.
Мабуть, життя - це за любов змагання;
З тобою поруч згоден на вигнання;
Ще дві зупинки, і прихід весни.
Ти не далеко, ти земна і щира, -
В моїй душі у засуху дощі рясні.
Коли є біль, рятує в світле віра:
Я вірю в тебе, як у кращі дні!..