Анекдоти
Анекдоти які придумав:
***
Зустрічаються три подруги.
- Ой, ви знаєте я тепер таку ефективну дієту застосовую. Протягом дня їм рис, а ввечері лише фрукти. Все по розкладу. Вже на чотири кілограми схудла – говорить перша.
- А я взагалі на п’ять кілограм схудла. Записалася на фітнес, кожен день бігаю, займаюся спортом – каже друга подруга.
А третя так дивиться на них і каже:
- То всьо фігня дєвки. От я поїхала на революцію, на Майдан в Київ і на шість кілограм поправилася.
***
- Все я так більше не можу я йду від тебе, я не можу простити тобі того що ти постійно спиш з іншими дівчатами
- Але чому, я ж прощаю тобі то шо ти постійно дивишся телевізор
***
Під час відкриття стадіону у Львові до Євро 2012 відома українська співачка Руслана Писанка впала із подіуму. Сімох осіб госпіталізовано, деякі представники влади перебувають у важкому стані. Рятувальники і надалі продовжують витягувати людей з під завалів. Сама Руслана залишилася неушкодженою.
***
Бубуся біля церкви тлумить сумкою по голові студента філософсько-богословського факультету УКУ: - ти подиви на нього, від нього тільки і чути «Ой-комунізм, ой-комунізм» (ойкуменізм, екуменізм).
***
- Вовочка скільки буде 2+2
- Напевно буде 2 Марія Івановна
- Але чому?
- Бо я не знаю (не вивчив)!
***
- тримайся, буде гаряче
- ну, хоч не змерзну
Розмова двох юристів:
- я одного не розумію, як пан Мокрицький міг підписати документи на квартиру після своєї смерті?!?
- бачиш, а ти кажеш що воскресіння не існує!
**
- Люба ти шо в перукарні працюєш?
- Ні
- То шо блать, волосок робить у моїй тарілці?
****
Яку сторінку газети найперше буде читати найпотужніший депутат ВР під час сесії? Правильно, останню, де є анекдоти!
***
- Алкоголь будем?
- Нє, два пива візьми.
***
Любов це голова, а не головка.
***
Одружилися філософи і померли з голоду.
***
Як твоя дівчина? Ати за яку питаєш за праву чи ліву (почергово показує руки).
***
Слухай. Забери свою дівчину з мого плеча.
***
За підрахунками міліції на Євромайдані зібралося 5 чоловік.
***
У випадку кровотечі у радянській час жгут накладали на 2 години, уже за часів незалежності жгут почали накладати на 1,5 год, тепер рекомендують накладати на 1 год. До європи йдем, курва.
***
Крутиться голова
Телефоннний дзвінок.
- Лікарю у мене крутиться голова.
- Випийте таблетку кофеїну.
Через певний час.
- Лікарю не допомогло, вона і надалі крутиться.
- Прийдіть до мене на прийом, - відказав лікар.
Заходе пацієнт в кабінет і крутить головою.
***
Побачив Бог, що чоловік надміру прив’язаний до жінки і придумав пиво.