уже скоро, приближайтесь!
мені не скоро-ви втікли?
як же швидко ви дізнались,
що прокисло у душі.
ви дорікали вміло,
ви пропускали клятви мимо вух
ви загубили щастя іскри
я ж не знайшла своє життя!
благання, проповіді чисті
прохання, вірності пусті
ви не плекали квіти особисті
тому любов вітікла ігриста.