Україно! Ти тільки тримайся!
Весь народ в обіймах твоїх.
Ти живи, лише не здавайся!
І не плач, не лий сліз своїх.
Ми з тобою, ми б'ємось в груди!
За твою волю, закони й права.
Борімось до кінця!Благаю вас, люди!
За нашу неньку, щоб вільною була.
Проллємо кров за все погане!
Що вороги зробили за віки.
Боліти рани перестануть,
по яких тебе сікли й сікли.
До бою станемо з шаблями!
Як вірні воїни твої.
Тоді й загояться всі рани,
настане спокій у душі.
Україно! А ти лиш тримайся!
Ти сльози не лий, сильною будь.
Іди до кінця, не спиняйся!
Народ із тобою, про це не забудь.