Приїдь… Благаю …
Повір мені, я щиро каюсь.
Кажу це я не тільки перед Богом,
Але й кажу перед тобою.
Приїдь. Пробач. Благаю.
Обіда є. І я це знаю.
Зробила те по дурості. Несправді.
Проте, тепер я мучуся поправді.
Пробач. Приїдь. Давай почнем спочатку
А на минулому поставим крапку.
Не всі ми ідеальні.
І всі ми робим помилки (і робимо всі помилки)
Не застраховані ні я, ні ти
Десь не догледів, не відчув
Десь душу добре не почув
Досвіду і розуму не стало
Чи щось до серця не припало
Не так собі все уявляли
Емоції нами керували
І з мріями щось не співпало.
Буває всяке. Це життя
Але попереду ще майбуття!
Пробач. Приїдь. Благаю.
Давай же будем разом, заклинаю…
Кажу це все вже вкотре, та, повір
Слова ці є чесніші твоїх гір