Багато сказано про мам,
Вони для нас як талісман,
Завжди про все попереджають,
І все докладно поясняють.
І що ж сказати можна ще?
Матуся - це саме дороге,
Вона все журиться за нас,
І молить Бога повсяк час.
Усі незгоди і проблеми,
Вона завжди бере на себе,
Все вирішить без зайвих слів,
Але довірся повністю ти їй.
І вже напевно кожен знає,
Ріднішої за неї не буває,
Тому цінуйте своїх МАМ,
Не впутуйтесь в тенети злих оман.