Ця пісня присвячується Марині (нік. філосов), яка нещодавно вийшла заміж.
Музика Р. Паульса
************************************************
Дружина милая моя, моє життя, моє життя,
Ти так чарівна і легка, небес краса, небес краса,
На крилах з неба ти зійшла у мої сни, у мої сни,
І другом стала ти мені назавжди, назавжди.
Два серця разом з‘єднав нам Господь,
З‘єднав два серця міцний ланцюжок,
Навіки вічні з‘єдналися серця,
Тепер ми разом назавжди, Ти і Я.
До тебе мила я ішов все життя, все життя,
Тебе єдину лиш бажала моя душа, моя душа,
В небес благав, щоб ти зійшла, о ангел мій, о ангел мій,
І Бог створив тебе для мене із моїх мрій, із моїх мрій.
Два серця разом з‘єднав нам Господь,
З‘єднав два серця міцний ланцюжок,
Навіки вічні з‘єдналися серця,
Тепер ми разом назавжди, Ти і Я.
Навіки вічні з‘єдналися серця,
Тепер ми разом назавжди, Ти і Я.
До тебе милая я ішов все життя, все життя, все життя…
Ти так чарівна і легка, небес краса, небес краса, небес краса …
P/S. Боже, кто так мычит (Ужас!!!) , а это же я (Пардон! :))
Прошу прощения уважаемые слушатели, лучше пойте сами, безопасней :) :) :)