Пам*ятаю,як гуляли ми з мамою по місті,
Як їла по дорозі яблуко,коли хотіла їсти.
Як сонце тоді світило,як небо раділо.
То був найсолодший смак,смак мого дитинства.
Мене не лякали грози,
Не лякав і вітер.
Я була коло мами,
Була найщасливіша.
Як вечеряли всі разом великою сім*єю,
А тепер через справи,запізнююсь на вечерю.
Пам*ятаю,колись там в кутку,була моя колиска.
То був найсолодший смак,смак мого дитинства.
Пам*ятаю,як хотіла вирости найшвидше,
А тепер,щонайдуж хочу повернутись у моє дитинство.