|
Я знаю,як плакати,
Я знаю,як радіти.
Я знаю,як сміятися до болю,
Як не можливе щось хотіти.
Я знаю,як ненавидіти,
Я знаю,як любити.
Я знаю,як завдати біль,
Як рани загоїти.
Я знаю,як заробляти хліб,
Як витрачати гроші.
Я знаю,як жити в халупі,
Як жити в розкошах.
Я знаю,як злетіти,
Я знаю,як упасти.
Я знаю,як боротись,
А як відступати.
Я знаю,як йти на розтріл,
Я знаю,як йти на небо.
Я знаю,як йти в бій,
Я знаю,як попасти в пекло.
Я знаю,як потопати,
Я знаю,як випливати.
Я знаю,як вийти чистим із води,
Як у багні скупатись.
ID:
464592
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 07.12.2013 09:09:40
© дата внесення змiн: 07.12.2013 09:09:40
автор: Ана-Марія
Вкажіть причину вашої скарги
|