Чорний кіт в чорному підвалі
Бродить,бродить,щось шукає.
Що знайде він у темноті?
А це знає тільки він.
Чому він бродить,щось шукає?
Чому він у ночі не спить?
Чому завжди мене лякає,коли світить очима він?
Чому він тихо ходить?
Чому,чому,скажіть!
Чому завжди тікає,кудись о півночі?
Чому приходить він брудний,й отак що ранку,
Що схожий на ту стару сороку,яка сидить на ганку.
На всі питання,друзі,нам не відповісти.
Цн ж коти,народе,вони всі такі!