За вікном хурделиця
Снігом білим стелиться;
А на серці радісно,
Бо прийшло Різдво.
Ось у небі зіронька
Миготить привітно нам -
Це Христос рождається!
Славімо Його.Це
І несуть ангелики
Звістку цю веселую,
Прославляють голосно
Сина Божого.
А волхви дари несуть
В ясла їх Царю кладуть -
Це Христос рождається!
Славімо Його.
Пастушки навколішках
Рожденому моляться,
Бо спасіння людям всім
У цей день прийшло.
Поряд Божа Матінка
Ніжно посміхається -
Це Христос рождається!
Славімо Його.
Ось на землю лагідно
Вечір опускається;
Вся сім"я збирається
За одним столом,
Й хвалять Немовлятко те
Дзвінкою колядкою -
Це Христос рождається!
Славімо Його.