Ні ти ні я не виноваті,
що ця любов, всіма проклята,
сховалася в серцях й болить.
Не знаєш ти і я не знаю,
чи це не сон, чи так буває?
Гадаємо - життя летить!
Я знаю: "НІ!" Хоч так бажаю
торкнутись вуст і завмираю
В руках твоїх таких міцних.
Слова сплились…Не памятаю,
як збожеволіла до краю…
І невгамовний світ затих.
Я зустрічі боюсь й чекаю,
що нам не бути в парі знаю -
у кожного життя своє.
Та тільки гляну в твої очі
і знаю: "НІ!" та хтось шепоче:
"Так не буває, а так Є!"