О,Музо моя, златовласа,
Завжди мені допомагай.
У вільну ту хвилину часу,
Натхнення промінь посилай.
Не обділи мене своєю
Увагою й хвилиною краси
Направ мої думки у світ
Натхнення,рими і строфи
Щоб з тих віршів було всім щастя,
І щоб розрада всім була...
О, моя Музо златовласа,
Бажаю,щоб ти вічно тут цвіла!
P.S присвячено Vivo per Lei