Народилась я і живу на Україні,
А точніше на заході, на Волині.
Сільську приписку собі маю,
Хоча від цього не страждаю.
Дуже я люблю поговорити,
Так, що й важко зупинити,
А ще люблю описувати і писати.
Може треба було журналістом стати.
Та все обдумавши раз триста,
Вирішила навчатися на юриста.
В шафі ще диплом бухгалтера пилиться,
Він можливо у житті ще й пригодиться.
Хто знає, як життя перевернеться,
І як та доленька моя складеться.
Може й буду чужі гроші рахувати,
А можливо я буду і права качати.
У вільний час вишиваю, читаю,
Пишу вірші та новели складаю,
А вже цікаво я пишу чи ні,
Тут вирішувати вже не мені.
Іноді пишу про те, що відчуваю,
Дуже часто і фантазію включаю.
З чорних і білих полос моє життя.
Але іноді у мене таке відчуття,
Що по чорній повзу, а по білій біжу,
Та колись буде навпаки, якщо заслужу.
У мене в боротьбі за щастя виробився азарт
І уже цікаво знову повернутися на старт.
Ось і все, уже немає що сказати,
Тому на цьому я закінчую писати.