Для мене це так варто - відчувати
Тепло твоїх долонь,очей глибінь.
Для мене це так добре -просто знати
Що ти - один із прекрасних сновидінь.
Для мене це так звично - розуміти
твої слова,твої прості рядки
Для мене це так просто-жити в світі,
Де все для нас - і небо,і зірки.
Для мене це так ніжно - впізнавати
У погляді твоєму свої сни.
Для мене це так коротко - чекати
теплішої,ніжнішої весни...