І тане світ,в палких обіймах догора,
І любить ніч людські бажання,
Й казки замовчують, з добра,
Жаліють нас, оберігають,
Від кохання...
І бачать тьму мої блудні зелені очі,
І чує дух твій відголос добра,
А відчуваєш, як твоя душа
Моїй душі шепоче усе,
Про що мовчать вуста...
Відчуй, і серцем доторкнись,
І поділись теплом своїм зі мною,
Я заберу усе, що є, ведись...
Повір, я в тебе вірю,
Тобі я вірю...
І у те,
Що я піду
Слід за тобою...