«Хто приховує ненависть, у того вуста неправдиві,
І хто розголошує наклепи, той нерозумний…»
(Притч. 10:18)
Не за порадою прийшла оце до Вас,
А за спокоєм й довірою.
Бо цей час далеко не для нас,
Що сповнений ворожістю і безнадією.
Та світ не ділиться на лукавих і святих,
На хворих, щедрих, старих і малих.
Він до Божого тепла так звик,
Що не треба йому діл людських.
Хоч скажете, що все мине –
Воно то так, але якою кров’ю?
І хто тоді Вас спом’яне,
На тій могилці, що у чистім полі?
13 січня 2013 року
Близько 13 години
Смт. Луків