Мене судили вже не раз,
і вже не раз мене казнили ...
І з тих принизливих образ
Мене сильнішою створили.
Коли я плакала,сама,
Мене ніхто не чув,не бачив,
Мене забули ... А дарма,
Я вже сміюсь,я вже не плачу!
І прийде день,прийде година,
Тоді ,коли вам буде зле,
Та новостворена людина ,
Повз вас не дивлячись пройде.