На годиннику вже п'ята
Я сиджу як на голках
П'ятниця – окреме свято.
Прибираю на столах
Калькулятори в комірку
В сейф печать і штамп малий,
Ручки, ножиці, лінійки,
Все в шухляди і столи.
Виключаю телефони.
Чайник віддихне в weekend.
Всі об’яви й протоколи
Повивішую на стенд.
І колега по роботі,
Вимикає всі ПК
Я ж поллю усі вазони,
Щоб не маятись дарма.
Гаснуть лампи й монітори,
Причиняю я вікно,
Ключ всувається у двері,
І додому go-go-go.
Щастям світиться обличчя,
В серці радість, не журба,
Бо субота і неділя,
То є щедрий Божий дар.
17.10.2013
До речі про трудоголіків, навіть не думав скільки їх є поряд зі мною, здається це свого роду хвороба,людина просто не мислить себе без роботи навіть в неділю
ulin44 відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Так, так.... А сім'я тим часом (якщо вона є, звичайно)навіть в очі не бачить цю людину!