Варю для тебе каву.
І ти на це заслуговуєш.
Навіть в'язаний светр так не гріє,
Як це робиш ти.
Прокидаючись ранком.
перше, що я бачу - твої очі,
Які ще міцно, міцно сплять.
Бережу твій сон, щоб не розбудити.
Наші пальці рук переплелись так міцно,
Як і наші душі.
Піклуватися про тебе,
Це і є моє кохання.
Читаю тобі вірші,
Дивимось фільми,
Боротьба подушками -
Як малі діти.
Кохання -
воно зовсім не таке, як у фільмах.
Кохання - це не тільки подарунки,
поцілунки, гра почуттів.
Кохання - це ще і ревнощі, сварки.
Це все разом і є кохання.
09.10.2013, Ужгород